Apr 25, 2015, 8:48 PM

Не смогна ли... 

  Poetry
401 0 0

НЕ СМОГНА ЛИ...

 

Сред сивота,

студенина и злост -

над бездна от бездушие -

увисвам.

Прозирно,

непомръкващо око -

сънувам те

в най-топлите си мисли.

Звездите шепнат -

светлинки на длан.

Щурецът

все така

ме подлудява.

Душата ми - смълчана -

грее там,

в изстраданите думи -

засияла...

Видение мечтано...

Топъл свят!

Посявам те.

И чакам утро росно.

Вещая дъжд.

Да избуиш -

във цвят.

Не смогна ли...

Знам.

Друг ще те докосне.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??