Oct 4, 2022, 11:13 AM

Не спирай 

  Poetry » Other
206 0 0

Прегръщай, целувай,

отдавай, не спирай.

Обичай, жадувай,

копней и се вричай.

 

Излизай, извикай,

избирай, не спирай.

Наливай, обливай,

отпивай, изпивай..

 

Отивай и влизай,

опитвай, не спирай.

Помисляй, попитай,

поискай, прибирай.

 

Намирай, закриляй,

Искай, не спирай.

Долавяй и имай,

виждай и взимай.

 

Привличай, приличай,

усмихвай, не спирай.

Измисляй, отричай,

изтривай, почивай.

 

Отваряй, събирай,

разсмивай, не спирай.

Събличай, пулсирай,

издишай и вдишай.

 

Препускай, излитай,

разчитай, не спирай.

Помилвай, притискай,

приспивай, обичай!

19.09.2022 г.

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??