Дори върха да достигнеш
и мечтата си да постигнеш,
не спирай да се катериш!
Дори на дъното да паднеш
и в безнадежност да изпаднеш,
не спирай и изход ти ще намериш!
Дори всичко да ти изглежда изгубено
и щастието ти да е погубено,
не спирай да се надяваш!
Дори любовта да притежаваш
и работата си да обожаваш,
не спирай да се раздаваш!
Катери се, не спирай!
Не унивай! Вярвай!
Мечтай и се раздавай!
Раздавай се! Не спирай!
© Анна Попова All rights reserved.