Sep 22, 2020, 3:52 PM

Не спирайте сърцето 

  Poetry
243 2 5

Не се свенете да изричате със смелост,

когато любовта от вас извира.

Нима по-силно има от такава прелест?!

Кощунство е сърцето да се спира!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??