22.09.2020 г., 15:52 ч.

Не спирайте сърцето 

  Поезия
242 2 5

Не се свенете да изричате със смелост,

когато любовта от вас извира.

Нима по-силно има от такава прелест?!

Кощунство е сърцето да се спира!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??