Oct 8, 2013, 9:50 PM

Не съм 

  Poetry » Other
774 0 3
Нямам мечти.
И усмивки нямам

и не сънувам, когато заспя.

 

Очи нямам,
не се просълзявам,
в тях светлина няма, празни стоят.

 

Нямам коси,
не мога да вплитам
цветята, които не ми подари.

 

И глас нямам.
Нито смях. Не, не говоря.
Аз съм онази, която мълчи.

 

Нямам ръце
да те погаля,
и мисли нямам да ти шептя.

 

Но и да имах,
пак не бих посмяла
до теб тъй сива да стоя.

© Меланхолия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??