Jul 23, 2015, 11:40 PM

Не съм сам, особено когато вали 

  Poetry
288 1 0

вали

слагам

ръка на плачещия прозорец

и

възкръснал клон очертава пръстите ми

 

не съм сам

© Мартин Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??