Sep 11, 2008, 11:51 AM

Не те обичам вече, моля те, пусни ме 

  Poetry
983 1 4

Не те обичам, но отново с тебе съм сега.
Мразя те до болка и проклинам своята душа.
Проклинам и моето малко чувствено сърце,
както и деня, в който застана ти до мен.

 

Не те обичам вече, моля те, пусни ме,
не ми показвай колко силно можеш ти да ме удариш.
Всичко ще забравим, но след време.
И защо си ме ранявал, ще се чудиш.

 

Ще пребродиш всичките пустини на Земята.
Ще преплуваш океана и морето.
Но не ще намериш моята любов позната,
тя вече не гори със онзи пламък във сърцето. 

 

На колене ще паднеш, дори и ще заплачеш,
ще ме молиш да се върна пак при теб.
Но за мене няма нищо ти да значиш,
защото вече е разбито моето сърце.

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Голям талант си
    Продължавай да пишеш такива истински и чувствени стохове !
  • Миличка не вярвям ,че на тази възраст може да мислиш така!!!Животът е борба и вярвай в щастието ТО ТЕБ ЧАКА!!!С поздрав Вили!!!
  • Дам... Осъзнаваме колко ценен е бил човекът до нас, едва когато го загубим.
  • Не се предавай! Напред и се бори за свободата и щастието си!
    Поздрав!
Random works
: ??:??