Apr 21, 2009, 6:51 PM

Не те заслужавам 

  Poetry » Love
2701 1 13

 

 

Не те заслужавам...
Тръгвай! Върви си!
Не ми позволявай да ограбвам душата ти.
Когато пресъхнат в очите ти вадите,
оттатък завоя ти ще спрат листопадите.

Не те заслужавам...
Бягай! Спаси се!
Разкъсай веригата, с която те дърпам.
Изхвърли ме от теб, като вещ непотребна,
а аз ще се моля за твоето щастие...

Не те заслужавам...
Върви! Остави ме!
Бори се за нова, по-чиста любов.
Обичаш ме много, но... забрави ме.
Ще ти бъда приятел до последния час!

Не те заслужавам...
Отивай! Бори се!
Отдавна за тебе съм вече забравила.
Умряха със времето всичките спомени...
Мечтите несбъднати - не оцеляха!

 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??