Feb 21, 2010, 1:07 PM

Не ти прощавам 

  Poetry » Love
744 0 3

За всичките лъжливи обещания!

За всичката болка, която така щедро ти ми подари!

За всичките погледи, скрити с омраза!

За всичките причинени от тебе сълзи!

 

За всичките вечери в гробно мълчание!

За всичките думи жестоки, кънтящи в ума ми!

За всичката тежест на празни мечти!

За всичките кошмари в съня ми!

                                

 

За всичко това аз не ти прощавам!

Не съм касичка за бедните ти емоции!

Не ти прощавам за раните в душата!

Мога да те обичам, но си имам достойнство!

 

 

 

 

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??