May 30, 2009, 3:39 PM

Не тръгвай! 

  Poetry » Love
881 0 3

Не тръгвай,

   след стъпките ми

   вятърът вее прах!

Не тръгвай,

     слънцето отразява светлината,

     която ме събужда за живот!

Не тръгвай!

     Не погребвай

     потъналия кораб в очите ми!

Не тръгвай-

заслужава ли си-

крачка в ляво или дясно,

да води някъде встрани...

Път поеми и направи

върху златните ми коси,

мост свързан за двама ни,

за да тичаме мислено по луната

                            пътека

и звездите в огнен блясък

да окъпват нашите сърца!

Не поглеждай в очите ми,

а изпий горещите сълзи,

за да намериш в тях пристанище

за студените си дни!

© ДИМА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??