Ти не тъжи, мое малко момиче!
Не унивай!
Не навеждай глава!
Животът е труден,
а целите - мътни,
облечени в бяла мъгла.
Ти не тъжи, моя малка принцесо!
Всичко в живота има свойто "защо".
Ти със усмивка посрещай деня си.
Вярвай във себе си!
Ти можеш!
Аз знам!
Ти не тъжи, мое крехко създание!
Птица във полет, с криле от мечти.
Тичай след своето ново дерзание.
Първо мисли.
Тогава действай.
Докрай!
Усмихни ми се, моя малка звездичке!
Слънцето пак ще изгрее за теб!
Птичките пак ще запеят в сърцето.
Ти вярвай!
Бори се!
Не спирай!
Живей!
© Нели Р All rights reserved.