Mar 27, 2008, 12:18 AM

Не забравяй 

  Poetry » Love
600 0 1
Не забравяй...

Не забравяй за нас!
Не забравяй за онова, нашето място!
Не забравяй нищо, само това те моля!
Не забравяй онази, нашата песен!
Не забравяй онзи парк!
Не забравяй моментите ни заедно, защото ти винаги ще си останеш там в моето сърце!
Не забравяй дори и това, което не си видял!
Не забравяй моите сълзи, сълзи, които не видя, но знаеш, че текат!
Не забравяй мен, защото аз винаги ще съм тук, когато ти потрябвам!
Не забравяй, че аз съм човекът, който те обича тъй силно!

© Кики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??