27.03.2008 г., 0:18 ч.

Не забравяй 

  Поезия » Любовна
590 0 1
Не забравяй...

Не забравяй за нас!
Не забравяй за онова, нашето място!
Не забравяй нищо, само това те моля!
Не забравяй онази, нашата песен!
Не забравяй онзи парк!
Не забравяй моментите ни заедно, защото ти винаги ще си останеш там в моето сърце!
Не забравяй дори и това, което не си видял!
Не забравяй моите сълзи, сълзи, които не видя, но знаеш, че текат!
Не забравяй мен, защото аз винаги ще съм тук, когато ти потрябвам!
Не забравяй, че аз съм човекът, който те обича тъй силно!

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??