Feb 11, 2010, 10:51 AM

Не забравяй! 

  Poetry » Love
557 0 7

Не забравяй!

/по Э. Воронина/

Попитай огледалото. Най-истинското. Най-свидното.
Там ще остана, където бяхме щастливи...
Разрязваме Чувството...Нека боли... Няма обида...
Не тъжи... Заминавай... Не съм от свидливите...

Много силно обичам, за да видя любовта си увяхнала...
Много силна страстта е, за да е земна...
Ако за миг се обърнеш, ще видиш Най-Смахнатия
как зъби е стиснал, как си нему потребна...

Заминавай по-скоро... От порите сълзи се стичат...
Сърцето се къса... Помни, че си моя...
Нашият фар... Знае как те обичам...
Не забравяй деня... Пяната... и прибоя...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??