Feb 15, 2017, 1:46 AM

Небе за обич 

  Poetry » Other
319 1 2

Момчето,

което обича небето,

върви и се кръсти.

Поспира,

прикляка за малко.

Чертае

с недъгави пръсти

неведоми знаци в пръстта.

Момчето,

което не знае да пише,

без ум е,

но с дарба е свише.

Момчето,

което обича небето,

реди стихове

и се кръсти.

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??