Sep 29, 2013, 12:48 PM

Небесна принцеса 

  Poetry » Love
766 1 0

Красотата ти, небесата не познават,
защото ти неземна си принцеса
и бавно дните отминават,
чакащи сърцето си да допринеса.

 

Ах, как искам тез очи пленителни
моята душа да изгорят
и с твоите устни съживителни
отново живот да въведат.

© Йоан Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??