29 сент. 2013 г., 12:48

Небесна принцеса 

  Поэзия » Любовная
827 1 0

Красотата ти, небесата не познават,
защото ти неземна си принцеса
и бавно дните отминават,
чакащи сърцето си да допринеса.

 

Ах, как искам тез очи пленителни
моята душа да изгорят
и с твоите устни съживителни
отново живот да въведат.

© Йоан Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??