Jan 29, 2010, 10:22 AM

Недостойна 

  Poetry » Love
750 0 0

Недостойна ли бях,

призрак ли бях,

огън загаснал ли - Не

болест коварна -

пречка за твоето щастие?

 

Та аз съм птица клета,

на мъка злочеста от тебе проклета

да моли и стене,

прошка без умора да проси!

 

Смях се, песни пях,

с радост и болка живях,

за тебе невинно копнях

 и днес  кръвта закипя,

от ярост подкладена,

със сълзи наситена

сама заскърбя!

 

 

 

 

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??