Тясна ви е, господине, блендата.
Апаратът цифров криво снима?
Нови технологии - стари дендита.
Хоризонтът крива - обозрима.
Пазя някъде из нафталините,
черно-бели снимки. С двама-трима.
Щракнати набързо, през годините.
Там и аз съм дама - несравнима.
Днес с демократично поведение,
всяка снимка жалка е картина.
Мъж и господин сте - без съмнение...
Дендито, с каруца си замина...
© Надежда Ангелова All rights reserved.