Aug 9, 2007, 11:31 PM

НЕИЗБЕЖНО 

  Poetry
415 0 3
НЕИЗБЕЖНО

(За продажните ни политици
и държавници!)

Минавам светла арка,
а вън е пълен мрак...
Сърце ми копнее за ред,
а виждам безчинства безчет...

Кой срути морални устои?
Забрави  що е РОДИНА!?!
Кой съвест захвърли? -
погази и отмина...

Какво са тлъсти имоти,
пред погазен твой народ?
Гордост, АЛЧНОСТ, злоба,
без духовен живот?!

Да препълниш джобове,
а народ не подобрил
или за безчинства, с
две гърла си се родил?!

Но има, знай, Видов ден!
Идва славно и бавно...
За всичко ще си платиш,
НЕИЗБЕЖНОТО, пристига явно...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??