Jan 20, 2007, 9:15 PM

Неизречени вопли 

  Poetry
838 0 7

Живея в клопката на своите тайни-
неизречени слова.
Спомняй миналите дни омайни,
оплетени във утринна мъгла.

И ето, иде пладне,
времето забързва своя ход.
Животът на вседирещия ад е,
когато любовта му тежък е хомот

А във сянка гаснат светлините -
излъгани надежди за отминалите дни
Сняг навънка сипе, сипе ...
И оставаш само в спомените Ти...

© Борис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??