Nov 26, 2017, 8:58 PM

Нежно дихание 

  Poetry » Love
579 1 2

Във всеки миг...
...когато сме далеч... един от друг...
с мисъл докосваме сърцата си...
...и мигом в нашата прегръдка вълшебна...
се претворяваме...
...където очите ни с нежност преливат ....в мечтите ни...
..във едно сърцата ни пламенно искрят...
... с тези искри ...палим слънцето денем...
а звездите ...сами ...за нас изгряват нощем...
Със целувки диханни... жадно телата сливаме...
Душите ни ангелски ...трепетни... влюбени...
с крила от сияние...
...Вълшебно дихание ...за нас сътворяват... от Любов...
Соня Георгиева

© Соня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??