26.11.2017 г., 20:58 ч.

Нежно дихание 

  Поезия » Любовна
585 1 2

Във всеки миг...
...когато сме далеч... един от друг...
с мисъл докосваме сърцата си...
...и мигом в нашата прегръдка вълшебна...
се претворяваме...
...където очите ни с нежност преливат ....в мечтите ни...
..във едно сърцата ни пламенно искрят...
... с тези искри ...палим слънцето денем...
а звездите ...сами ...за нас изгряват нощем...
Със целувки диханни... жадно телата сливаме...
Душите ни ангелски ...трепетни... влюбени...
с крила от сияние...
...Вълшебно дихание ...за нас сътворяват... от Любов...
Соня Георгиева

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??