Jan 23, 2007, 8:33 PM

Нежност 

  Poetry
806 0 17



* * *

И като свещ на вятъра...

И като паяжинка на дъжда

Е нежността ми...

 

Дай свойте длани....

 

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??