Oct 14, 2011, 12:31 PM

Нека 

  Poetry » Other
400 0 4

Ако  бедната Пепеляшка не беше

изгубила златната си пантофка,

ако Спящата красавица не спеше,

а Снежанка не хапна от ябълката – уловка,

 

щяха ли Принцовете им  да ги открият,

да ги спасят, после  в тях да се влюбят?

Сигурно всички най-добри чудесии

стават, чак  когато  нещо изгубиш,

 

когато нещастен, отчаян, самотен

си мислиш –  вече никой не ме обича...

В този миг се случва нещо страхотно...

И късметът ти усмихва се, а Фортуна тича

 

все към теб. И нежно  те приласкава...

Забравила злото, пее ти  душата...

(Дай, Боже, всекиму участ такава...)

И нека се раждат всеки ден чудесата!

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??