Mar 13, 2016, 11:14 PM

Нека 

  Poetry » Other
306 0 7

Стане ли ми трудно

в пътя да се взирам,

няма да е чудно,

че зора избирам.

 

С думи да се мия,

в стих да се изкъпя.

От любов да пия,

в щастие да стъпя.

 

Капка мед да падне

в устните ми меки.

Слънцето по пладне

да се спре навеки.

 

В него- във средата,

аз да грея знойно.

Нека съм звездата

на небето двойно.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??