Jun 19, 2015, 12:34 PM

Нека бъде за последно 

  Poetry » Love
312 0 0

Нека бъде за последно

 

Искам да те видя тази вечер,
в онази синята рокля облечена....
Под звездите и нека бъде за последно,
да бъдем заедно довечера....

Да ми разкажеш за твоите мечти
и за всичко което до днес не успя....
Да ме прегърнеш и да ме целунеш,
но за последно, само довечера!

Да се смееш с мен и да плачеш,
бъди истинска, защото такава те обичам....
Бъди прелестна, както винаги
и не забравяй, че като теб няма второ момиче!

Погледни ме в очите и ако намериш кураж
ми кажи, че от утре не искаш да ме виждаш....
Защото той е най-добрия избор за теб....
и не можеш да ме обичаш, понеже съм различен!

 

Калоян Калинов

(18-06-2015)

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??