Mar 26, 2007, 4:04 PM

Нека да бъдем ДОБРИ !!!  

  Poetry
1326 0 2

Нека да бъдем ДОБРИ !!!

 

 

Един ден – открих аз света,

през този ден озари ме светлина

и разбрах, че трябва да ме води любовта.
Пак през този ден осмислих си живота

и разбрах, че трябва да живея,

но не винаги за себе си  –

за другите КОПНЕЯ !

 

Нито злато, нито слава, нито пари

не могат да се сравнят с радостта,

която изпитвам  –

сбъдна ли нечии мечти.

Най-щастлив съм аз когато
по улиците, по света  –

виждам ДОБРОТА.

 

Чуждите мечти да сбъдвам,

чуждото щастие аз да пазя.

Да правя ДОБРО на този,

който ми казва :

-        ”Аз те мразя.”

Да не търся отплата за добрите ми дела,

нека да ми стига едно БЛАГОДАРЯ.

 

Прости на този,

който пред теб е съгрешил.

Прости му, че те е наранил.

Нека да не водим битки и войни,

за да бъдем 

ПО-ДОБРИ !!!

© Драгомир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Остани си добър, Драго!
    Браво за идеята!
  • Огромно количество оптимизъм...но малко са хората като теб за сажеление...Продължавай!!!Отлично е!
Random works
: ??:??