Jul 9, 2024, 7:53 PM

"Нека да е лято" 

  Poetry
105 0 2

" Нека да е лято",

ала кога ще стане хладно?

Днес яйчица ще си пръжна

на ламарината външна.

 

И уж ветрец полъхва,

ала е от космическата фурна.

И крачка дори не мога да тропна,

да ида в морето да се топна.

 

Да беше паднал поне сняг!!

- Ха, сега в таз жега ,да ринем сняг!!

Днес във Варна е най-горещо...

" Нека да е лято"

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??