" Нека да е лято",
ала кога ще стане хладно?
Днес яйчица ще си пръжна
на ламарината външна.
И уж ветрец полъхва,
ала е от космическата фурна.
И крачка дори не мога да тропна,
да ида в морето да се топна.
Да беше паднал поне сняг!!
- Ха, сега в таз жега ,да ринем сняг!!
Днес във Варна е най-горещо...
" Нека да е лято"
© Румяна Щерева Все права защищены