Nov 6, 2012, 3:28 PM

Нека раздялата бъде красива 

  Poetry » Love
544 1 2

Последен ден, безсънна нощ,

стоиш до мен, недей да бъдеш лош.

Замълчи за миг, забрави думата сбогом.

Не ме лъжи, за мене вече ти си спомен.

 

Недей плачи, сълзите ти няма да ме трогнат.

Недей крещи, късно е, аз вече не мога.

Замълчи и запази красивия спомен,

остани, аз пак ще бъда твоя.

 

Без лъжи, без повече болка.

Остани, аз няма да те изгоня,

запомни, че за мен ти беше огън.

 

Не тъжи, че утре няма да ме има.

Не тъжи, че няма да ме наричаш любима.

замълчи и забрави думата сбогом.

 

Прегърни ме и чуй, че сърцето ми за тебе бие,

целуни ме, душата ми нежност от извора пие

и в студената нощ с ласки стопли ме.

Нека раздялата бъде красива.

© Ирена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??