Oct 4, 2014, 8:47 PM

Некез кебап 

  Poetry » Humour
405 0 0

                                    Некез кебап

 

                  Не всеки е ербап

                  да стъкми некез кебап.

                  Ще са Ви потребни

                  дамски буби дребни

                  милост от джелатин

                  мерак от аргатин

                  от върба дренки

                  от стара мома ненки

                  от бодил венец

                  от кълчища конец

                  сълзи от лихвар

                  пари от въшкар

                  от бирник отстъпка

                  от банкер кръпка

                  от мечка ремичка

                  от мушмула кокичка

                  от кьосе брада

                  от геврек среда

                  вино от поп

                  акъл от шоп

                  почерпка от пинтия

                  срам от гювендия

                  от плужек четина

                  от комар сланина

                  от пясък геврек

                  от гъз бюрек

                  от дунапрен подметка

                  от мошеник сметка

                  масло от керемида

                  бон филе от гнида

                  от драка китка

                  от паспал питка

                  от умрял колет

                  от пандисчия съвет

                  от зелена тиква семка

                  от блондинка бемка

                  от кантонер пот

                  от песъкиня плод

                  честна дума от политик

                  от магаре ритник

                  кисело мляко от мангал

                  мъжка дума от педал

                  лесно се приготовлява

                  а резултата си заслужава!

            Скълцайте всичко, поръсете с пипер,

            разсипете в разлати чинии, после пратете

            благ хабер на всички познати пинтии!

            Заб: -Докато дойдат гостите Вие се наяжте

            с кебапчета. Да Ви е сладко!?!                 

© Ганчо Пенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??