Oct 19, 2018, 12:18 AM

Нелогични 

  Poetry » Love
597 7 6

Изобщо, аз съм адски нелогичен. 

Не ме ловят досадни хороскопи. 

Понякога съм адски романтичен, 

със същата си сила и жесток... 

И сам на себе си учудвам се.

Какво ли толкоз имам във душата? 

Предимно пълно е с реални ужаси, 

а пиша стихове. За любовта... 

Във мен се влюбват много лесно, 

но никой всъщност не остава. 

Два стиха прочетат. Разнежат се. 

И с моите крила се замечтават.... 

Накрая плюят на петите си. 

Сърцето ми се блъска като камък. 

Единствена най-смела, Ти! 

Със демоните в мен се заиграваш. 

Не знам дали си даваш сметка!?..

Внимавай, аз съм труден за обичане! 

Защото от пожари ставам лед. 

(научих се от няколко момичета). 

Изобщо аз съм адски нелогичен! 

И ти, за да ме искаш си такава! 

Наистина еднакво сме различни. 

И също толкова се заслужаваме... 

 

Danny Diester

Toronto, Ontario, Ca.

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??