Apr 26, 2012, 9:55 AM

Ненужни понятия 

  Poetry » Phylosophy
454 0 5

      Толкова много

          ненужни понятия,

смисли абсурдни

                и думи за тях...

 

С шесто ли чувство,

              или с телепатия,

с истини в рими,

                със силен ищах

сложната логика

                 мога да схвана

       докрай

на живота,

завършващ със смърт?!

 

Стиска Съдбата

длето...

                         ала рано е

слова да изсича

               в камъка твърд!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??