Nov 27, 2009, 2:08 PM

Необичано солена 

  Poetry » Love
663 0 9

 


Напомнят старите рибарски къщи

за усмивката ти – топла и добра.

На този бряг, небето ни покръсти

и в една частица цяла ни събра.

 

Ти се влюби в мен – вълна солена

и вникна в крехките ми дълбини,

и август полудя, роди се в мене,

ослепял от блясъка на твоите очи.

 

Но ти, вълшебнико, къде изчезна,

изгуби се внезапно в своя дълъг ден.

Без теб останах – необичано солена,

а ти остана ли мъничко поне без мен?


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??