Неочаквано
(по истински случай)
Нежна птица,
бяла гълъбица
кацна на перваза.
Носи радост,
спомня младост
и любов крилата.
Полъх свеж,
като мил копнеж,
завърнал се в душата.
Тихо прошумя,
отново отлетя,
погали ме съдбата.
© Магдалена Костадинова All rights reserved.