May 18, 2008, 9:24 AM

Неонов рицар 

  Poetry » Love
615 0 14

Последният неонов рицар,

пришпорил скоростен мотоциклет,

втъкан в мелодии и жици,

лети с експресия на самолет.

 

Лети неоновият рицар,

а птица близо не кръжи,

до гроб на любовта се врича,

на стари лаври не лежи.

 

И с бурен ураганен вятър

споделя тайните от раз,

актьор във неподправен театър,

в живота кара с пълна газ.

 

Последният неонов рицар

в компромиса не търси вариант,

блестят възторжени зеници

с цвета на нешлифован диамант.

 

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??