Nov 13, 2008, 8:10 AM

Неписани закони 

  Poetry
565 0 13

Животът ни кратък -

калейдоскоп е тъй шарен.

И всичко редува се -

вярвам, по равно.

Щом днес е мъгливо -

утре слънце изгрява.

Сезонно в живота -

багрим се отдавна.

Днес млади, красиви -

утре мъдри и стари.

И ако съдбата нарочно

пореден цикъл забави,

че не си забелязал

по-добре престори се

и двойно с шепи греби -

от хубавото презапаси се!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??