Възможно ли е, всеки ден се питам,
някой да я победи,
някой с нея може ли да се пребори,
може ли да я надвие
или всеки като мен ще се озори?
Възможно ли е някой да я надхитри,
някой да я изиграе,
някой от ръцете и да се изплъзне,
някой да и устои,
а някой въобще дали ще дръзне?
Възможно ли е аз да и избягам,
някой някога да е успявал,
някой тук добре да я познава,
някой има ли за нея противоотрова?
Или ЛЮБОВТА на никой не прощава?
© Наталия All rights reserved.