Aug 1, 2008, 10:19 PM

Неравностите по пътя 

  Poetry » Other
718 0 15

 

"Само онзи, който се е подхлъзнал и паднал, познава неравностите по пътя."

                                                                                           Колийн Макълоу

 

Аз губих толкоз пъти,

че се научих на достойнство.

Разпилявах се толкова пъти,

ценя всяко ново начало.

 

Бях мамена толкова пъти,

различавам искрените очи.

Бях предавана толкова пъти,

отмъщението на нищо не учи.

 

Търсих смисъла хиляди пъти.

Падах,  ставах, плаках, продължавах.

Бях нечия любима толкоз пъти,

а любовта си така и докрай не раздадох.

 

 

 

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??