Толкова търсих те, моя любов,
припознавах те в неясни чувства,
толкова чаках те, моя любов,
а за миг, само миг, те изпуснах...
Толкова дълго те чаках, мечтах,
и надявах се тебе да срещна,
а когато дойде, не познах
твоя зов и ръцете горещи...
Толкова чаках те, моя любов,
моя ден и нощта ми да сгрееш,
ти, невъзможна и грешна любов,
така, както ти го умееш...
© Светла All rights reserved.