Jun 24, 2009, 3:30 PM

Нереална реалност 

  Poetry » Love
465 0 3

Нереално е, за да е реален

сънят,

че си реална ти.

В деня ми,

в нереалните мечти -

в живота нереалностнореален!

Сънувам нереалност?

Сънувана реалност -

в живота нереалностнореален,

в реалните мечти,

в съня ми.

Че си реална ти -

денят ми

                                           нереалност е, за да е реален!                                        

 

© Никола Малчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • нереално,реално...все- думи,както и да се обърнат...но,е хубаво,полезно, да можеш да жонглираш с думите... поздрав!
  • "Нереална реалност" - реална огледалност.
Random works
: ??:??