Jul 27, 2008, 10:46 PM

Нещата от живота 

  Poetry » Other
680 0 6

 

Нещата от живота

 

Поискаш ли да искаш и не искаш,
започнеш ли да правиш и рушиш,
ти всъщност сякаш ме притискаш -
неволно, странно... може би грешиш?

Човеците, които искаш и не искаш,
превръщаш в плевели и цветове,
но нещо оцелява и навън избива,
дори и да не искаш- опитва, и расте.

Не схащаш ли, че може би ти трябва

нова милост и друг за нея цветен звездопът?
Внимавай, Лунноцветните са все по-ярки -
снежинки са в дланта... променят крехка плът.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??