Dec 8, 2011, 1:59 PM

Нещо ценно, наречено свобода 

  Poetry » Love
528 0 2

Прости й ти, че няма повече да те завива,

че няма аленото ти лице да гали,

тя всяка вечер неговото тяло ще завива

и неговото алено лице ще гали.

 

Прости й ти, че няма да те помни,

когато сутринта отвори си очите.

Тя него и да не иска ще запомни

защото той й бършеше сълзите!!!

 

Прости й ти, че и без теб ще е щастлива.

С него, не със теб,

защото той цени я, смята че е тя красива,

това, което никога не беше тя за теб!

 

Дори и да не й простиш за тези думи,

тя надали ще страда за това,

защото ти загуби, а тя спечели

нещо ценно, наречено свобода!!!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??