Nov 26, 2006, 9:19 PM

Нещо красиво 

  Poetry
611 0 0
Красиво е ,че чак боли -
да виждам пламъка във твоите очи!
Красиво е до болка -
как поглеждаш ме при всяка наша среща.
Красота е само да те гледам -
виждайки във теб страстта на своя ден.

Измани чуства няма -
ти реши го вместо мен!
Измамени сме до полуда -
живеещи в живот построен от нас самите.
Измамени от любовта -
чуството на усета ни дава тя!

Усещам как бързо се променяш
и готова съм да ти простя.
Усещане като онова
на две влюбени сърца.
Усещане душите в нас привлича
и на любовтта ни обрича.

Колко истинско и нежно е сега
да усешам близо до мен твоята душа.
Колко много време мина
откакто бяхме способни на това.
Колко много време,
но сега си е сега.

И аз
Чуствам се истински жива
И
Дишам свободно сега
И
Мога всичко да сторя
В
Името на Любовта!

© Вяра Ангарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??