May 13, 2007, 2:24 PM

Нещо различно 

  Poetry
562 0 1


        Очаквам нещо да се случи,
        нещо странно в живота ми да се получи.

       Луната в десет сутринта да изгрее,
      а слънцето звездите вечерта да огрее.
      Цветята да имат дървесни стъбла,
      а върху дърветата да растат цветя.

      Малко момиче със зайче да приказва,
      и мишката котката на двора да наказва.
      Делфинче в небето да плува
      и червейче балони да надува.

      Върху пухкави облачета да спим
      и да е светло, когато лампата загасим.
     
Лястовичките "Wind of change" да пеят,
      а мравките като коледни лампички да греят.

      Очаквам нещо да се случи,
      нещо странно в живота ми да се получи.

© Гергана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ех, че ще е интересно тогава!
    Ведро и различно стихче!
    Браво!
Random works
: ??:??