В усмивката ти има нещо... загадъчно, красиво,
очите ти - прекрасни са,
красив си като изгрева
и някак тъжен - напомняш ми на залеза...
обичам те - като дете,
очите ми все тебе търсят,
ръцете ми - лицето ти прегръщат...
красив си...
Да беше мой - би бил всичко,
да бъда твоя - бих дала всичко.
© Галина Николова All rights reserved.