Oct 3, 2013, 10:17 PM  

Несподелена любов 

  Poetry » Love
656 1 7

Обичаш го... щастливец е голям,
а аз във тебе за беда се влюбих,
защо те срещнах, няма как да знам,
но битката със чувствата загубих.

Той реше с пръсти нежните коси,
в усмивките ти слънчеви се топли...
за него си преглъщала сълзи
от радост или мъка в скрити вопли.

И как ли да повярвам, че съня,
във който те целувам - ще се сбъдне,
и с цвете от копнеж ще те пленя,
поднесъл го пред всички – безразсъдно...

За да откриеш в опита ми плах -
момчешки плам и мъжката опора,
усукали въже от твоя страх,
с което ти да скачаш без умора...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??