Jan 28, 2010, 9:11 AM

Несподелена обич 

  Poetry » Love
583 0 1



Харесва Ви да сте добра
и малките деца обичате.
Аз виждал съм Ви със ръка
да галите едно момиченце.

И пак със същата ръка
трохи на птиците в гората
да слагате. О, таз душа
със колко обич е богата!

Но погледът Ви, плувнал в срам,
щом хванах нежната Ви длан,
издаде тайната Ви драма.

Че обич само ще дарите
на който Вие си решите.
И че за мене обич няма...



© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??